top of page
Om Mundus

Vores produkter sælges hovedsageligt som kampagnevarer, men vi leverer også en række produkter til vores kunders faste sortiment. Vi er ordreproducerende, og vores kunder er primært større detailhandelskæder i bl.a. Danmark og de andre nordiske lande, Tyskland, England og Polen.

Vi har eget design, som for nogle varer betyder nyt design helt fra bunden, eller for andre varer indebærer en omfattende videreudvikling af eksisterende produkter.

Vi er innovative og fokuserer på at finde og udvikle nyheder til vores kunder. I dag får vi produceret de fleste af vores varer i Kina, bl.a. via eget kontor i Zhongshan, men vi er hele tiden på udkig efter nye leverandører og producerer bl.a. også varer i Europa. Vi udvikler ofte hele temapakker til vores kunder. Desuden får vi ofte bestillingsopgaver fra vores kunder, der ønsker, at vi sourcer efter en bestemt vare til dem blandt vores store netværk af leverandører.

Tanker og visioner.

Etik

Mundus Design lægger vægt på forretningsetik og ønsker ikke at anvende leverandører, der anvender børnearbejde eller på anden måde har en etik, der ikke lever op til vestlige standarder.

Virksomheden er derfor medlem af det verdensomspændende amfori BSCI samarbejde (Business Social Compliance Initiative). Amfori BSCI er en organisation der bl.a. sikrer at arbejds- og miljøforhold hos producenter i hele verden overholdes, deriblandt arbejdstider, lønninger og kontrol af, at der ikke findes børnearbejde samt tvangsarbejde på fabrikkerne.

Godkendelser og test

Der er forskellige godkendelseskrav for forskellige produktgrupper. Og kravene varierer ofte fra land til land. Mundus Design ved, hvilke godkendelser der kræves og arbejder kun med leverandører, der har deres godkendelser i orden, fx TÜV-, GS-, CE- og ROHS-godkendelser.

I nogle tilfælde kræves der en test i det land, hvor varen skal sælges. Det sørger vi naturligvis også for og arbejder bl.a. i Danmark med Teknologisk Institut og Demko om test af vores varer.

bottom of page